Dommerholt Advocaten

UITGESPROKEN ONDERNEMEND

Omdat we bij Dommerholt Advocaten de business van ons klanten begrijpen en kennen, zijn we in staat om snel en efficiënt de juridische problemen van onze klanten op te lossen. Onze oplossingen zijn pragmatisch, creatief en efficiënt. We regelen de zaak waar het kan en procederen waar het moet. Dat waarderen onze klanten en daarom komen ze bij ons terug.  
We zijn gevestigd in Noordoost Nederland, onze advocaten werken verspreid over 5 vestigingen waardoor we steeds dichtbij de klant opereren.

UITGESPROKEN WERKGEVER

Bij ons is je baan meer dan alleen het werk. De sfeer bij Dommerholt kenmerkt zich als laagdrempelig, we lopen makkelijk bij elkaar binnen om te sparren. We zijn no-nonsense, hebben oog en oor voor elkaar. We zijn betrokken bij elkaar en dat zorgt ervoor dat we elkaar en elkaars kwaliteiten kennen. Ontwikkeling en opleiding staat hoog in ons vaandel. Onze advocaten zijn specialisten die zich blijven ontwikkelen. 

UITGESPROKEN ORIËNTATIE 

Regelmatig bieden wij studenten de kans om bij ons een kijkje in de keuken te nemen om kennis te maken met het advocaten vak. In de stage geven we je de kans om iets van het vak te ervaren en te leren. Het is geen eenrichtingsverkeer, je moet de kansen pakken. De stages duren gemiddeld 6 weken.  

UITGESPROKEN JIJ

Je kunt ons regelmatig vinden op evenementen die georganiseerd worden voor rechtenstudenten. Zo geven we elk jaar een inspirerende en interactieve workshop op de BID en staan we met een enthousiast team op de banenmarkt. Ook doen we mee aan de Legal Experience; een kantoorbezoek aan een van onze vestigingen hoort daarbij. We zorgen voor een actieve middag waarin je kennismaakt met een aantal van onze advocaat-stagiairs, advocaat-medewerkers en partners en die wordt afgesloten met een goede borrel. 
Ook op andere momenten kun je met ons kennismaken. Voor vragen kun je gerust contact opnemen met een van onze advocaat-stagiairs of met een collega van HR. Denk je dat jij past bij Dommerholt voor een studentstage of een start als advocaat-stagiair, stuur dan je motivatie, je cv en studieresultaten naar hr@dommerholt.nl

NBC Congrescentrum