Poelmann van den Broek

Advocaten voor ondernemers 

Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, weten waar de kansen en bedreigingen liggen en steken graag onze nek uit om resultaten te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen door de grenzen op te zoeken? Dan gaan we daarvoor. Zeker wanneer de klant er beter van wordt. 

Het betere teamwork 

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen vaak bij elkaar binnen en werken in teams samen waarin we de expertise van meerdere servicegebieden bundelen. Zo kunnen we veel van elkaar leren en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.   

Samen vormen we een mooie mix van jongen ervaren. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. We streven ernaar om collega’s te laten uitblinken door hen te stimuleren aan de slag te gaan met dingen waar ze goed in zijn, maar ook met dingen die ze leuk vinden om te doen.  

Leuke kantooractiviteiten 
Bij ons gaat werk en plezier hand in hand. Dus zien we jou straks ook op onze vrijmibo? Of wat dacht je van het kantoorfeest met cabaret? Verder organiseren we voor alle collega’s o.a. bowlen, karten, een gezellig sinterklaasfeest, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, het teamuitje en een jaarlijkse skitrip. Genoeg te beleven dus! 

Meer weten?
Zin om bij ons stage te lopen? Klaar voor die uitstekende start van jouw carrière als advocaat? Kijk dan snel voor meer informatie op pvdb.nl/werken-bij.
Bekijk ook onze video #startjeloopbaan bij Poelmann van den Broek.

NBC Congrescentrum