PwC

Je bent weliswaar bijna klaar met je studie, maar nog lang niet uitgeleerd. Dat komt goed uit. PwC heeft volop dynamische juridische startersfuncties in jouw vakgebied. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren.

Legal
PwC Legal Nederland maakt onderdeel uit van een internationaal juridisch netwerk van 3.600 PwC juristen in 98 landen. In Nederland werk je samen met meer dan 70 professionals vanuit Amsterdam en/of Rotterdam. PwC Legal biedt juridische dienstverlening op allerlei gebieden. Denk aan internationale herstructureringen, commerciële contracten, fusies en overnames, arbeidsrecht, staatssteun en aanbestedingsrecht. Onze cliënten bestaan uit grote nationale en multinationale ondernemingen, overheden en andere organisaties in zowel de private als de publieke sector die op zoek zijn naar hoogstaande juridische adviezen en innovatieve oplossingen voor complexe juridische vraagstukken. Binnen PwC Legal kun je aan de slag in een van de volgende praktijkgroepen:

- Corporate M&A / Contracting
- Entity Governance & Compliance
- International Business Reorganizations
- Arbeidsrecht / Privacy- Staatssteun
- Aanbestedingsrecht- Gezondheidsrecht
- Regulatory

Een wereld vol kansen
Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Uitdagend werk dat ertoe doet, bij vooraanstaande klanten. Het maximale uit jezelf halen. Meebouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes.

Verras jezelf en je klanten
Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van juridische dienstverlening. Daarom helpen wij je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s en opleidingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.Kijk voor evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Contact
Larissa Oosterbaan
PwC | Senior Talent Acquisition Specialist Tax
Tel: +31 (0)6 83 15 08 01
E-mail: larissa.oosterbaan@pwc.com

NBC Congrescentrum