PwC

Over PwC

Je bent weliswaar bijna klaar met je studie, maar nog lang niet uitgeleerd. Dat komt goed uit. PwC heeft volop dynamische juridische startersfuncties in jouw vakgebied. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren en je wordt intensief begeleid. Daarnaast is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes.

Legal

Binnen Legal houd jij je bezig met juridische dienstverlening op allerlei gebieden. Denk aan internationale herstructureringen, commerciële contracten, fusie en overnames, arbeidsrecht, corporate governance, aanbestedingsrecht en intellectuele eigendom. Door een geïntegreerde aanpak van verschillende competenties binnen een van de grootste internationale juridische netwerken met 2.500 PwC juristen in 85 landen onderscheiden we ons van vergelijkbare juridische dienstverleners. In Nederland werk je samen met meer dan 40 professionals vanuit Amsterdam en/of Rotterdam. Jouw klanten zijn grote nationale en multinationale ondernemingen, overheden en andere organisaties die jij hoogstaande juridische adviezen en innovatieve oplossingen voor complexe juridische vraagstukken biedt, zowel in de private en publieke sector. Binnen PwC Legal Services kun je aan de slag in een van de volgende subdisciplines:

Binnen PwC Legal kun je aan de slag in een van de volgende praktijkgroepen:

- Corporate M&A / Contracting
- Entity Governance & Compliance
- International Business Reorganizations
- Arbeidsrecht / Privacy- Staatssteun
- Aanbestedingsrecht- Gezondheidsrecht
- Regulatory

 

Een wereld vol kansen

De wereld van vandaag is niet meer zo eenvoudig en de uitdagingen waar we voor staan, zijn complex. Die uitdagingen vragen om een andere manier van denken en doen. Vanuit PwC leveren we graag een bijdrage aan het oplossen van belangrijke problemen. Door een grote diversiteit aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen. En door hun verschillende perspectieven, vindingrijkheid en passie te combineren met de nieuwste technologie. Door nog meer te verbinden met elkaar, met onze klanten en met onze stakeholders, bouwen we samen aan vertrouwen en creëren we duurzame vooruitgang voor een nieuwe morgen. We noemen dit ‘The New Equation’.

Verras jezelf en je klanten
Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van juridische dienstverlening. Daarom helpen wij je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s en opleidingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.Kijk voor evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere.

Contact
Annemijn van ’t Wout
PwC | Talent Acquisition Specialist Tax & Legal
Tel: +31 6 81 36 48 75
E-mail: annemijn.van.t.wout@pwc.com

Spoorwegmuseum