Yacht trainees

Yacht trainees

'Yacht trainees is dé organisatie voor young professionals. Wij binden jong talent aan onze talent partners in verschillende vakgebieden, waaronder Legal. Met het Legal & Public traineeship van Yacht trainees ontwikkel jij je van starter tot future proof legal professional en verwelkomen wij jou vanaf dag 1 in ons krachtige netwerk.

 

Gedurende 3 jaar tijd doe je werkervaring op in verschillende juridische functies bij toonaangevende opdrachtgevers in het publieke domein. Denk hierbij aan Gemeenten, Ministeries en de Belastingdienst. Door het jobhoppen binnen één dienstverband en daarmee het wisselen van omgeving krijg je een goed beeld van wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en wat voor organisatie en rol jou het beste past! Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling via een uniek ontwikkelprogramma van Relevance (Schouten & Nelissen). Deze combinatie zorgt ervoor dat jij een snelle groei doormaakt en een sterke basis legt voor een succesvolle carrière!

Klinkt goed toch? Neem snel een kijkje op onze website www.yacht.nl/trainees/legal-traineeship of neem contact op met Shirien Amel Gharib (recruitment consultant legal) via shirien.amel.gharib@yacht.nl / 0613765662

NBC Congrescentrum