Inschrijven Individuele Gesprekkendag 2020

                                                           

Heb jij interesse in een bepaald kantoor of heeft een kantoor jouw aandacht getrokken tijdens de Utrechtse Bedrijvendag? Meld je dan aan voor de Individuele Gesprekkendag, welke op 27 maart 2020 zal plaatsvinden! Dit evenement is een unieke mogelijkheid om één op één kennis te maken met verschillende kantoren. Wanneer je in de eindfase van je studie zit, is deze dag voor jou extra interessant. Je kunt niet alleen extra informatie krijgen over het kantoor, stageplekken en startersfuncties, de individuele gesprekken bieden ook de mogelijkheid om je sollicitatievaardigheden te trainen en het contract tussen studenten en potentiële werkgevers te intensiveren. De selectie voor de Individuele Gesprekkendag zal plaatsvinden op basis van jouw geanonimiseerde CV en jouw persoonlijke voorkeur voor bepaalde kantoren of instellingen.

Mocht jij nog niet zeker weten met wie jij in gesprek wilt gaan, neem dan een kijkje in de Bedrijvenbundel of vul de Kieswijzer in.

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijven

Vul hier jouw persoonlijke gegevens in.
Kantoren

Selecteer hier de kantoren/instellingen waarmee jij in gesprek wilt gaan tijdens de Individuele Gesprekkendag. Je kunt minimaal 1 en maximaal 8 kantoren/instellingen selecteren. Jouw CV wordt alleen naar de door jou geselecteerde kantoren/instellingen gestuurd.

Uploaden geanonimiseerd CV

Upload hier jouw geanonimiseerd CV (geen foto, naam/persoonlijke gegevens en contactgegevens).


Algemene Voorwaarden
  • Indien jij je inschrijft voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat de JSVU foto's en beeldmateriaal van je kan maken die zij kan gebruiken voor promotiedoeleinden.
  • Indien jij je inschrijft voor dit evenement, gaan wij en de kantoren ervan uit dat je aanwezig bent. Indien jij je na vrijdag 20 maart 17:00 uur afmeldt, brengen wij een boete van €15,- in rekening.

Vragen of opmerkingen?
NBC Congrescentrum