Inschrijven Utrechtse Bedrijvendag 4 maart 2022

Utrechtse Bedrijvendag 4 maart 2022

                                                                                        

Mocht jij nog niet zeker weten bij wie jij een workshop wilt volgen, neem dan een kijkje in de Bedrijvenbundel of vul de Kieswijzer in.

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijven

Vul hier jouw persoonlijke gegevens in.

Workshopronde 1

Vul hier jouw voorkeuren in voor workshopronde 1. Let op: er dienen per workshopronde drie verschillende voorkeuren gekozen te worden.
Workshopronde 2

Vul hier jouw voorkeuren in voor workshopronde 2. Let op: er dienen per workshopronde drie verschillende voorkeuren gekozen te worden.
Workshopronde 3

Vul hier jouw voorkeuren in voor workshopronde 3. Let op: er dienen per workshopronde drie verschillende voorkeuren gekozen te worden.
Workshopronde 4 (Hoofdsponsoren)

Vul hier jouw voorkeuren in voor workshopronde 4. Let op: er dienen twee verschillende voorkeuren gekozen te worden.Optioneel: Hoofdsponsoren ontbijt/ lunch

Wil jij tijdens de Utrechtse Bedrijvendag samen met één van de hoofdsponsoren (De Rechtspraak, DLA Piper, Houthoff, NautaDutilh, Van Doorne en Loyens & Loeff) ontbijten/ lunchen? Upload dan hier jouw CV. Indien jij hier niet geïnteresseerd in bent, kun je dit vlak openlaten.


Adres

Wil jij graag een goodiebox ontvangen? Laat hieronder dan je adres achter. Let op: vul het adres in waarvandaan jij de Utrechtse Bedrijvendag 2022 zult volgen.

Individuele Gesprekkendag

In het verlengde van de Utrechtse Bedrijvendag vindt de Individuele Gesprekkendag plaats. Tijdens dit evenement heb je de unieke mogelijkheid om één op één kennis te maken met verschillende kantoren. Je kunt niet alleen extra informatie krijgen over het kantoor, stageplekken en startersfuncties, de individuele gesprekken bieden ook de mogelijkheid om je sollicitatievaardigheden te trainen en het contact tussen studenten en potentiële werkgevers te intensiveren. Er zijn in totaal acht gespreksrondes van steeds twintig minuten. Klik hier voor de aftermovie van een afgelopen editie van de Individuele Gesprekkendag.

De selectie voor de Individuele Gesprekkendag vindt plaats op basis van jouw geanonimiseerd CV en je persoonlijke voorkeur voor bepaalde kantoren of instellingen.


Algemene Voorwaarden
  • Het deelnamegeld bedraagt €5,- excl. transactiekosten. Dit bedrag dient direct na het invullen van dit formulier voldaan te worden.
  • Indien jij je inschrijft voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat de JSVU foto's en beeldmateriaal van je kan maken die zij kan gebruiken voor promotiedoeleinden.
  • Indien jij je inschrijft voor dit evenement, ga je ermee akkoord dat de JSVU jouw persoonsgegevens deelt met derden die de JSVU inschakelt voor de organisatie van de Utrechtse Bedrijvendag 2022, conform onze privacyverklaring.
  • Indien jij je inschrijft voor dit evenement, gaan wij en de kantoren ervan uit dat je aanwezig bent. Indien jij je later dan 72 uur van tevoren afmeldt of niet gedurende het gehele evenement aanwezig bent, brengen wij een boete van €10,- in rekening. Bovendien vindt er dan geen restitutie van het deelnamegeld plaats.


Vragen of opmerkingen?
NBC Congrescentrum