ARAG Rechtsbijstand

Over ARAG Rechtsbijstand

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met ruim 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag (tot medio 2025), Leusden, Roermond en Rotterdam. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

 

JongARAG

Vakinhoudelijk ondersteunen en leren is één ding. Daarnaast vinden we het minstens zo belangrijk dat je onze cultuur proeft. Je bent dan ook van harte welkom om deel te nemen aan JongARAG, een platform voor en door onze jonge werknemers. Gedurende het jaar worden er zowel door ARAG als JongARAG events georganiseerd waar je welkom bent. Denk hierbij aan een pubquiz, tafelvoetbaltoernooi of één van onze gezellige borrels.

https://www.werkenbijarag.nl

ARAG is een familiebedrijf. Met. een cultuur waarbij iedereen elke dag met grote gedrevenheid werkt maar ook even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel en professioneel richting je collega’s

Werken bij ARAG?

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 800 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Den Haag, Leusden (hoofdkantoor), Roermond en Rotterdam.. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Spoorwegmuseum