Bird & Bird

Over Bird & Bird 

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis. Een sterke focus ligt op hightech en gereguleerde sectoren, zoals Technology & Communications, Life Sciences, Media en Energy & Utilities.

Wij hebben meer dan 1400 juristen in 32 kantoren in 22 landen. Zo zitten wij in Europa, het Midden-Oosten, de USA, Azië en Australië en hebben wij hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld.

Onze Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam. Het team van Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. Bird & Bird is een full-service kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: Arbeidsrecht, Banking & Finance, IE, Notariaat, Ondernemingsrecht, Tax, TIME (Telecom Internet Media & Energie).

We streven naar een diverse en inclusieve samenstelling van onze teams. Diversiteit en inclusie gaan ons aan het hart en zijn onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Verschillende achtergronden en uiteenlopende ideeën zijn immers een verrijking voor onze organisatie en dat levert zichtbaar resultaat op. We moedigen sollicitanten die – om welke reden dan ook – een diverse achtergrond hebben daarom te solliciteren.

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent! Kennismaking kan via onze events. Kijk in de agenda op onze werken bij site en geef je snel op. Uiteraard is ook mogelijk om tijdens een stage van twee maanden verder kennis te maken met ons kantoor. Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijbirdenbird.nl.

 

Spoorwegmuseum