Clifford Chance

Over Clifford Chance

Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding. Je vindt ons in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd opleiden tot een advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist van wereldniveau. 

Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3500 advocaten verspreid over 34 kantoren in 23 landen. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. Daartoe beschikken we over de secties Financial Markets Group, Corporate (M&A, Antitrust, Projects, TMT), Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat. 

Ontdek Clifford Chance

Om succesvol te blijven in de top van de advocatuur zoekt Clifford Chance doorlopend aankomende advocaten, fiscalisten en kandidaat-notarissen. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten om met ambitieuze studenten in contact te komen. Zo vindt in het voorjaar onze eigen business course de 'Select Class' plaats op een nog onbekende bestemming in Europa. 

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons kantoor of je aanmelden voor een van onze evenementen? Bezoek dan onze website https://careers.cliffordchance.com/amsterdam/ of neem contact op met onze recruiter Martha de Kok, via: recruitment.amsterdam@cliffordchance.com.

 

Spoorwegmuseum