Clifford Chance

Over Clifford Chance

Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding via The Academy.

Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3500 advocaten verspreid over 33 kantoren in 22 landen. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 150 advocaten, notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen.  

We streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we over de secties Financial Markets Group, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat.

Ontdek Clifford Chance

Wij zijn doorlopend op zoek naar advocaat-stagiaires, fiscalisten en kandidaat-notarissen. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten om met ambitieuze studenten in contact te komen die zich willen oriënteren op de carrièremogelijkheden binnen ons kantoor. Zo organiseren wij samen met de Rabobank een tweedaagse masterclass, Best of Both Worlds, en in mei organiseren wij onze driedaagse internationale masterclass: de Select Class. Daarnaast bieden wij studenten de kans om tijdens een student-stage in 2 maanden de internationale advocatuur te ontdekken in al haar facetten. 

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons kantoor of je aanmelden voor een van onze evenementen? Bezoek dan onze website https://careers.cliffordchance.com/amsterdam/ of neem contact op met onze recruiter Sara Janssen, via: recruitment.amsterdam@cliffordchance.com.

 

NBC Congrescentrum