Clifford Chance

Over Clifford Chance
Wat Clifford Chance anders maakt? Een echt internationaal netwerk met een unieke sfeer. Een Angelsaksisch kantoor met een Amsterdamse inslag. 

Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3400 advocaten verspreid over 34 kantoren in 23 landen. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 150 advocaten, notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen.  

We streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we over de secties Financial Markets Group, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat. Wij ontmoeten je graag voor een (virtuele) kop koffie of de procedures voor een studentstage of advocaat-stagiaire! 

Benieuwd hoe het is om je carrière bij Clifford Chance Amsterdam te starten? Kijk op https://careers.cliffordchance.com/amsterdam/home.html en solliciteer naar de mogelijkheid die bij jou past! 

NBC Congrescentrum