CMS

Over CMS  

Ga jij samen met ons de toekomst aan?

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. Met ruim 170 advocaten, notarissen en belastingadviseurs bedienen wij onze cliënten, waarbij wij onze diepgaande kennis van de Nederlandse markt combineren met ons wereldwijde netwerk en perspectief.

In een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken wij naar de toekomst. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor onze cliënten. Ons DNA kenmerkt zich, ondanks het grote en internationale karakter als nuchter, toegankelijk, samenwerkingsgericht en allen gemotiveerd door een passie voor ons vak.

Werken bij CMS betekent meer dan alleen juridisch inhoudelijk op hoog niveau werken. Wij weten dat je verder moet kijken dan alleen jouw vakgebied. Het is van belang dat je je kunt en wilt verplaatsen in de wereld van jouw cliënt. Wat je kunt, is een randvoorwaarde, wie je bent is voor ons cruciaal!

https://cms.law/nl/nld/

Change the face of law

In een wereld waar alles continu in ontwikkeling is, kijken wij naar de toekomst. Dit is onderdeel van ons DNA. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen voor onze cliënten. Zo hebben wij voor de verschillende juridische behoeften van onze cliënten Legal Tech Tools gecreëerd. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise ook in op maatschappelijk vlak voor onder andere Pro Bono Connect. 

Spoorwegmuseum