Damsté advocaten - notarissen

Over Damsté advocaten - notarissen 

Als het grootste kantoor van Oost-Nederland met een vestiging in Amsterdam, kies je bij Damsté advocaten - notarissen voor een hooggekwalificeerd kantoor met ambitie waar je het beste uit jezelf haalt. Tegelijkertijd vind je hier een informele sfeer, jonge collega’s en veel ruimte voor gezelligheid. Zo is Damsté.

Als je voor Damsté kiest, kies je voor ondernemerschap en vindingrijkheid. Je vindt hier een groot aantal rechtsgebieden onder één dak: aanbesteding, mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht. De nadruk ligt op advies, maar we procederen ook, als het moet tot op het hoogste niveau. In totaal hebben we zo’n 200 medewerkers.

 

Heb je interesse in Damsté? Meld je dan aan voor onze workshop of ontmoet ons op de banenmarkt op de Utrechtse Bedrijvendag. Je mag ook gerust een bericht of open sollicitatie via onze website www.damste.nl/werken-bij sturen. Voor mensen met talent is er bij Damsté altijd plaats. Je hoeft niet te wachten tot er een plek vrijkomt.

www.damste.nl/werkenbij

Spoorwegmuseum