Dentons

Over Dentons

Bij Dentons zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team in Amsterdam te komen versterken. Als ‘s werelds grootste advocatenkantoor hebben we ruim 6.000 advocaten op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen.

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, sportteams en jaarlijkse uitjes.

 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met onze Recruiter Brenda de Smet via recruitment.amsterdam@dentons.com

https://www.dentons.com/en/

Solliciteren

Succesvol zijn bij Dentons betekent het beste uit jezelf willen halen, creatief en ‘out of the box’ denken  en jezelf durven zijn. Daarom kijken we in ons selectietraject niet alleen naar studieresultaten, maar letten we er vooral op of jouw persoonlijkheid en (commerciële) vaardigheden aansluiten op onze visie. Voor enthousiaste advocaten, fiscalisten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerschap tonen en met ons willen bouwen aan het advocatenkantoor van de toekomst is altijd plek.

Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen Dentons? Neem contact op met onze recruiters via recruitment.amsterdam@dentons.com of meld je aan voor een van onze kennismakingsactiviteiten via onze website.

Spoorwegmuseum