Dirkzwager legal & tax

Over Dirkzwager legal & tax 

Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en overheidsinstellingen. Wij bieden onze cliënten dienstverlening waarin advocaten, notarissen en fiscalisten in nauwe samenwerking hoogwaardig en pragmatische oplossingen leveren.

Bij Dirkzwager werken iedere dag meer dan 370 collega’s met dezelfde betrokkenheid en gedrevenheid samen. Daarbij hebben we allemaal hetzelfde doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten.

 

Werken bij ons kantoor betekent werken aan complexe juridische uitdagingen voor toonaangevende cliënten, een team van getalenteerde en ambitieuze collega’s en volop mogelijkheden om door te groeien. Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een studentstage of werkstudentstage bij Dirkzwager? Neem een kijkje op werkenbijdirkzwager.nl of stuur een mail naar recruitment@dirkzwager.nl.

https://www.dirkzwager.nl/

Onze toekomst begint bij jou.

Bij Dirkzwager, een kantoor met een geschiedenis van ruim 135 jaar, zijn iedere dag meerdere generaties aan het werk. Veel Dirkzwagers voelen de vrijheid om andere onderwerpen ter sprake te brengen, onderwerpen die hen na aan het hart liggen zoals duurzaamheid, diversiteit maar ook inspraak in wat er met kantoor gebeurt. Onze blik richt zicht op de toekomst. Niet alleen als partner voor onze cliënten, maar ook als werkgever. Uiteraard motiveren we je om het beste uit jezelf te halen, stimuleren we persoonlijke ontwikkeling en geven we maximale ruimte om te groeien. Maar wij snappen ook dat als je iedere dag het beste van jezelf wilt geven een goede balans tussen werk en privé van groot belang is.

Dirkzwager maakt graag kennis met jou. 

Wil jij onze praktijk ervaren? Wil jij jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare? Heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Maak dan kennis met ons door een stage te lopen, een kantoorbezoek bij te wonen of deel te nemen aan onze jaarlijkse masterclass. Kijk op werkenbijdirkzwager.nl voor meer informatie over ons. 

Vragen? Neem contact op! 

Anouk van Rooij, recruiter: 

recruitment@dirkzwager.nl

026 – 353 84 68
06 – 22 03 98 58

 

Spoorwegmuseum