Holla legal & tax

Over Holla legal & tax

Local Hearts, Global Minds

Bij Holla staan voor we  lokale betrokkenheid in een mondiale maatschappij. Dit betekent dat we betrokken en dichtbij onze cliënten staan en ze adviseren met een ambitieuze instelling waarbij we over grenzen heen kijken. Dat noemen wij Local Hearts, Global Minds

Holla is een full service advocatenkantoor met een geschiedenis die teruggaat tot 1879. Inmiddels zijn we met meer dan 80 advocaten, hebben we vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Utrecht. En we zijn nog lang niet uitgegroeid! We hebben sterke wortels in het bedrijfsleven en zijn onderdeel van een internationale strategische alliantie. Want iedereen die zakendoet weet: grenzen zijn relatief. We begrijpen dat de wereld groter is dan alleen onze regio en dat mondiale ontwikkelingen van invloed zijn op lokale organisaties.

Professionaliteit

Bij Holla kennen we de kracht van onze mensen. Wij doen er alles aan om onze werknemers zo goed mogelijk te faciliteren, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. We vinden ontwikkeling dan ook erg belangrijk. En waar leer je beter dan in de praktijk? Als advocaat-stagiaire draai je bij ons mee als een volwaardig lid van het team. Je krijgt snel verantwoordelijkheden; het is bijvoorbeeld niet gek als je na een paar maanden al zelf klantgesprekken voert. Natuurlijk gebeurt dit wel onder begeleiding van een ervaren collega. We organiseren trainingen vanuit de Holla Academy en zijn daarnaast ook aangesloten bij samenwerkingsverband Netlaw. Ook zij organiseren diverse trainingen en opleidingen voor advocaten.

Goede sfeer

Ook niet onbelangrijk en wel typisch Holla, is de goede sfeer. Bij ons op kantoor kent iedereen elkaar. Wij werken in 18 verschillende rechtsgebieden, maar over de teams heen is er veel contact en versterkt men elkaar. Ambitie en drive worden gecombineerd met een sociale en vriendelijke sfeer. We zien elkaar dan ook graag in een informele setting, zoals bij de dagelijkse gezamenlijke lunch of tijdens een van onze jaarlijkse evenementen.

Interesse?

Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Past Holla bij jou? Ontdek het via de test op www.werkenbijholla.nl/kantoorkiezer.

Of neem contact op met één van onze HR-collega’s: 088 44 02 400 of hr@holla.nl.

Spoorwegmuseum