Holla legal & tax

Over Holla legal & tax

Holla legal & tax is een full-servicekantoor met stevige wortels in het Nederlandse bedrijfsleven. Maar we zijn ook onderdeel van een internationale strategische alliantie en behandelen veel grensoverschrijdende zaken. Dit zorgt ervoor dat het werk bij Holla divers en interessant is en dat je ontzettend veel kunt leren in een korte tijd.

 

Dat jij hier veel leert is voor ons een prioriteit. Daarom laten we je vanaf jouw start volledig meedraaien in de praktijk. Drive en ambitie zijn belangrijk voor ons. Wij willen ervoor zorgen dat jij vooruitkomt in je carrière en we geven je de tools die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En niet onbelangrijk, maar wel typisch Holla, is de goede sfeer. Wij werken in 18 verschillende rechtsgebieden, maar iedereen kent elkaar en over de teams heen is er veel contact en werken we nauw met elkaar samen.

Kijk op www.werkenbijholla.nl voor meer informatie!

Interesse?

Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Past Holla bij jou? Ontdek het via de test op www.werkenbijholla.nl/kantoorkiezer.

Of neem contact op met één van onze HR-collega’s: 088 44 02 400 of hr@holla.nl.

Spoorwegmuseum