Houthoff

Over Houthoff

Werken bij Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk kantoor dat in een internationale context advies geeft op het gebied van Nederlands recht. Wij hebben kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en representatives in Azië en Amerika. Daarnaast hebben wij speciale regionale teams die zich richten op Azië, Europa en Latijns-Amerika. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

Cliënten & zaken waarvoor wij verder gaan wanneer ze ons het meest nodig hebben

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale
en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden
adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van
kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een
lange termijn oplossing te komen.

What's in it for you? 

Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale  focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.

Kom kennismaken

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar de Houthoff
Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ten slotte is een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap bij uitstek de manier om onze dagelijkse praktijk te ervaren.

Juliette den Haan

T +31 20 605 66 00 | j.den.haan@houthoff.com

Josephine van Meer

T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com 

Lotte Pons

T +31 20 605 62 13 | l.pons@houthoff.com

Roos Reijsenbach de Haan

T +31 20 605 62 46 I r.reijsenbach@houthoff.com

Spoorwegmuseum