Houthoff

Over Houthoff

Werken bij Houthoff

Wij zijn een onafhankelijk, Nederlands full-service advocatenkantoor. Ruim 600 enthousiaste collega’s zetten zich dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. De helft werkt als advocaat, (kandidaat-)notaris of belastingadviseur. De andere helft draagt bij aan ons gezamenlijk succes vanuit een ander specialisme. Onze gemeenschappelijke missie is elkaar en onze cliënten succesvol maken. Dit lukt ons omdat wij continu investeren in jou. In je professionele en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in alles daaromheen. Denk aan een prettige werksfeer, een flexibele en gezonde werkomgeving en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

www.werkenbijhouthoff.com

Kom kennismaken

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar de Houthoff
Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ten slotte is een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap bij uitstek de manier om onze dagelijkse praktijk te ervaren.

Juliette den Haan

T +31 20 605 66 00 | j.den.haan@houthoff.com

Josephine van Meer

T +31 20 605 64 17 | j.van.meer@houthoff.com 

Lotte Pons

T +31 20 605 62 13 | l.pons@houthoff.com

Roos Reijsenbach de Haan

T +31 20 605 62 46 I r.reijsenbach@houthoff.com

Spoorwegmuseum