Kennedy Van der Laan

Over Kennedy Van der Laan

Leuk je te ontmoeten!

Toen wij 30 jaar geleden het kantoor openden, sloegen we een nieuwe weg in. We wilden ons vak bedrijven op hoog niveau en op een menselijke manier. Niet alleen werken om veel geld te verdienen, maar ook iets betekenen voor mens en maatschappij. Deze basis heeft geleid tot het kantoor dat wij nu zijn.

Wil jij plezier in je werk maar wel kwaliteit leveren en expert zijn in je vak? Wil je dichtbij je cliënten staan en helder en strategisch adviseren over meer dan de gestelde vraag? Wil je impact maken? En vooral niet ingewikkeld doen over advocatuur? Wil je advocaat worden maar parttime werken? Bij ons kan het.

Bij Kennedy Van der LAan werk je voor verschillende cliënten, van startups tot multinationals. Jouw 220 collega's, waarvan ruim 120 advocaten, ontmoet je tijdens onze biologische lunch, aan de bar bij de barista en tijdens onze uitjes en feesten.

Wil je zelf het Kennedy-Van-der-Laan- gevoel ervaren? Schuif aan in het KennedyCafé, waar je in een informele setting vragen stelt aan een van onze advocaten. Of schrijf je in als student-stagiair.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Thijs Hannema, onze corporate recruiter via thijs.hannema@kvdl.com of + 31 (0)20 550 66 49.

Spoorwegmuseum