La Gro Geelkerken Advocaten

Over La Gro Geelkerken Advocaten

La Gro Geelkerken is een snelgroeiend top-30 kantoor met een grote verscheidenheid aan rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, faillissementsrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Op een dagelijkse basis krijgen wij te maken met interessante cliënten. Onze klanten bestaan voornamelijk uit middelgrote/ grote ondernemingen, overheden en financiële instellingen. Ons kantoor gaat verder dan enkel het winnen van zaken en oplossen van geschillen. Wij zijn een blijvende partner, die ons cliënten helpen groeien. 

Ons kantoor is actief op drie verschillende plaatsen in de randstad: Leiden, Den Haag en Alphen aan de Rijn. Hoge kwaliteit van dienstverlening op persoonlijk niveau en het vieren van diversiteit onderscheid ons van de rest. Bij La Gro Geelkerken kun je jezelf zijn. Wij vinden het van belang dat elke medewerker zich op ons kantoor thuis voelt. Iedereen telt mee, wordt gelijkwaardig behandeld en wordt gerespecteerd. We zijn een top-30 advocatenkantoor, waarbij een persoonlijke aanpak altijd voorop blijft staan.  

Wij hebben als kantoor een sterke ambitie om te groeien: niet alleen de groei van ons kantoor, maar juist om als kantoor te groeien door groei van onze advocaten.  Wij investeren dan ook veel in opleidingen, waaronder ons eigen opleidingsprogramma, en zorgen ervoor dat de kennis van onze werknemers optimaal wordt ingezet voor onze cliënten. 

Wij staan altijd open voor nieuw talent binnen onze rechtsgebieden. Zit jij in de eindfase van je universitaire rechtenstudie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Tijdens een van onze studentstages draai je 8 weken mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Je buigt je over juridische vraagstukken, woont cliëntbesprekingen en zittingen bij en ervaart uiteraard de gezellige werksfeer bij ons op kantoor. 

Verdere vragen over ons kantoor? Wij beantwoorden alle vragen graag op de Utrechtse Bedrijvendag. Tot dan!

Spoorwegmuseum