Linklaters

Over Linklaters

Wij zoeken student-stagiaires en student medewerkers!Linklaters Amsterdam groeit. In de afgelopen 5 jaar is ons team in omvang meer dan verdubbeld, waarmee we het snelst groeiende kantoor van Nederland zijn. Wij zoeken student-stagiaires en student medewerkers!

Een student-stagiaire of student medewerker rol zien wij als een goede manier om met elkaar kennis te maken. Wij bieden een diverse en uitdagende ervaring binnen onze internationale adviespraktijk.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op: linklaters.com/en/locations/netherlandsStudent-stagiaire

Student-stagaire

We verwelkomen graag studenten voor een voltijdse student-stage gedurende twee maanden. Een stage is een uitgelezen kans om ons kantoor beter te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale adviespraktijk iets voor jou is. Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken en krijgt een kijkje in de internationale advocatuur.

Student medewerker

De andere manier om een compleet beeld te krijgen van werken bij Linklaters is door bij ons parttime te komen werken als student medewerker gedurende 3-6 maanden tijdens je master. Wij zoeken ambitieuze studenten die bewust kiezen voor werken bij een internationaal kantoor. Wij gaan er vanuit dat je inmiddels al kennis gemaakt hebt met de advocatuur door een stage te lopen. Je wordt betrokken in al onze professionele activiteiten en je maakt echt onderdeel uit van ons team.

Student medewerker 

De andere manier om een compleet beeld te krijgen van werken bij Linklaters is door bij ons parttime te komen werken als student medewerker gedurende 3-6 maanden tijdens je master. Bij Linklaters zijn wij op zoek naar ambitieuze studenten die bewust kiezen voor werken bij een internationaal kantoor. Je hebt dan ook al eerder stage gelopen en kennis gemaakt met de advocatuur. Je wordt betrokken in al onze professionele activiteiten en krijgt een goede kijk op onze kantoor cultuur. Ook deze ervaring beschouwen wij als de beste manier om advocaat-stagiaires te identificeren. Wij zijn dan ook zeer toegewijd om een diverse en motiverende ervaring aan te bieden.

Procedure 

Voor zowel de student-stage, het Global Summer Students’ Programme als het student medewerkerschap bestaat de eerste ronde uit een assessment. Dit assessment bestaat uit twee persoonlijkheidsvragenlijsten en vier analytische testen. Gevolgd door een tweede ronde, die bestaat uit een gesprek met HR en een ervaren advocaat. 

Ben je geïnteresseerd in een student-stage, student medewerkerschap of in het Global Summer Students’ Programme? Kijk dan op onze website: careers.linklaters.com of neem contact op met Aukje Belt (HR Advisor) via nlrecruitment@linklaters.com of bel naar 020 - 799 62 00.

 

NBC Congrescentrum