NautaDutilh

Heb je al eens gedacht aan een stage? Dit is een leuke, leerzame manier om ons kantoor te leren kennen en mee te werken aan interessante zaken. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. We hebben stageplaatsen beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York. Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als scriptiestudent of als werkstudent. 

Tijdens een studentstage werk je twee maanden volledig mee aan uiteenlopende zaken. 

Over het werk 
Tijdens onze studentstage werk je twee maanden volledig mee aan uiteenlopende zaken. Doorgaans wissel je halverwege je stage van praktijkgroep om nog meer van ons kantoor te zien. Je gaat mee naar een zitting, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. 

Sollicitatieprocedure 
De sollicitatieprocedure voor een studentstage bestaat uit één gespreksronde. Na een eerste schriftelijke selectieronde volgt een gesprek met een advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist en één van onze recruiters. 

Om de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maakt een uitgebreide screening inclusief (social)media check onderdeel uit van de procedure. 

Arbeidsvoorwaarden 
Student-stagiairs ontvangen een ruime stagevergoeding en de reiskosten worden vergoed. Studenten uit Maastricht, Groningen, Tilburg en Nijmegen kunnen daarnaast in aanmerking komen voor vergoeding van huur van een woonruimte in Rotterdam / Amsterdam. 

Heb je vragen over onze Masterclass, stagelopen of de sollicitatieprocedure? Kijk dan op www.werkenbijnautadutilh.nl of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Pim van Mierlo
Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75 
pim.vanmierlo@nautadutilh.com

Ward Elfrink
Corporate recruiter
020 – 71 71 512 / 06 – 46 92 91 51 
ward.elfrink@nautadutilh.com

Lara Houben
Corporate recruiter
020 – 71 71 513 / 06 – 46 92 93 00 
lara.houben@nautadutilh.com

Taoufik Elhassani
Corporate recruiter 020–71 71 225 / 06 – 46 92 91 04 
taoufik.elhassani@nautadutilh.com

NBC Congrescentrum