Pels Rijcken

Over Pels Rijcken 

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur, is onze bestuurlijk politieke antenne. 

Meesterschap
Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken. 

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat nog meer belangrijk zijn? Jouw ontwikkeling, vinden wij. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma 'De Verrijcking' voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Kennismaken 
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage , neem deel aan Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. 

Wil je meer weten over onze mentaliteit, de unieke praktijk of kennismakingsmogelijkheden? Schrijf je dan in voor onze workshop tijdens de Utrechtse Bedrijvendag of scan dan de QR-code. cUrrB_RVyJsEdKN_67Kpd61jXE2smFP6A_h49dGvYcaG__N0h1OEBbSWdqImS3f6LeK0R4AXM7Xtwi_PMO3pPo5Ez7nKEMCcEreKi4H7HRF78942wy6mFFn4LBwNVUHj2smp3fHpsj15A3Y6sKc1cQ

Kennismaken 

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage , neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass.

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met onze recruiter, Jet van Os, via 06-83267707.

Bezoek ook onze Instagram- en LinkedInpagina.

Spoorwegmuseum