Van Benthem & Keulen

Over Van Benthem & Keulen

Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken bij één van Nederlands topkantoren. Al twee keer verkoos de MT1000 ons tot beste juridisch dienstverlener (2019-2021). Dit hoge niveau halen we alleen doordat wij oog hebben voor wat er in de markt speelt en door onszelf  continu te ontwikkelen. Bij Van Benthem & Keulen ben je onderdeel van een hecht team waarin we met en van elkaar willen leren. Van partner tot advocaat-stagiair en van secretaresse tot marketing manager. Want samen maken wij legal!

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is met ruim 95 juridisch professionals een fullservicekantoor in advocatuur en notariaat en heeft een permanente positie
in de top 20 grootste kantoren van Nederland. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation.

Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van meer dan 120 partnerkantoren in ruim 60 landen. In 2020 introduceerden wij
onze podcast Licht op Legal en openden wij onze eigen studio van waaruit wij onze webinars en trainingen verzorgen.

Werken bij Van Benthem & Keulen

Wij realiseren ons dat de toekomst van ons kantoor sterk wordt bepaald door de advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen die bij ons komen werken. Studenten en medewerkers die niet alleen het juridische vak uitstekend beheersen, maar die ook de vertaling kunnen maken naar de business context en oog hebben voor vernieuwing.

Bij de brede stage werk je met advocaten uit alle praktijkgroepen. Hierdoor krijg je in korte tijd een goed beeld van de advocatuur en vanons kantoor. Ook kun je zo zelf ontdekken welke rechtsgebieden jou het meest aanspreken.

Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken in een omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en goede verhoudingen. Daarnaast krijg je bij Van Benthem & Keulen al vroeg in je carrière zelf klantcontact en eigen zaken. Met de opleidingen aan onze VBK-academy stellen wij je in staat om je in alle fases van jouw carrière te blijven ontwikkelen. We weten dat er meer is dan werk alleen en hechten daarom veel waarde aan het ondernemen van gezellige activiteiten, bijvoorbeeld samen sporten. Dit bevordert ons gevoel van onderlinge verbondenheid. Een verbondenheid waar wij trots op zijn.

Nieuwsgierig naar hoe wij legal maken?

Ook dit studiejaar organiseren wij diverse events om studenten kennis te laten maken met ons kantoor. Je kunt ons ontmoeten tijdens een legal lunch, VBK’tje (virtueel bakje koffie), bedrijvendag of workshop. Daarnaast vindt een keer per jaar onze business course 'Meesterdagen' plaats. In mei 2023 gaan we naar Berlijn. Meer weten over onze events? Houd onze socials in de gaten of ga naar www.vbk.nl/events.

Wij zijn continu op zoek naar ambitieuze, getalenteerde studenten en wij bieden de mogelijkheid om als juridisch medewerker aan de slag te gaan of als student stage te lopen. Dit kan een brede stage of een focus stage zijn. Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je  werken als advocaat-stagiaire of kandidaat-notaris? Ga naar www.vbk.nl/vacatures.

Zie je niet direct een vacature die je aanspreekt? Neem dan contact op met Marga Fennema, HR adviseur (werken@vbk.nl of +31 30 25 95 541) en we bespreken de eventuele mogelijkheden.

Spoorwegmuseum