Van Diepen Van der Kroef

Bij Van Diepen Van der Kroef kun je de advocaat worden die jij het liefst wil zijn. 

Welkom bij Van Diepen Van der Kroef. Wij zijn op zoek naar mensen die echt bij ons passen. Niet omdat ze op ons lijken, maar juist omdat ze dat niet doen.

Bij Van Diepen Van der Kroef kun je de advocaat worden die jij het liefst wil zijn. En een heel goede bovendien. Ontdek en specialiseer je in het gebied dat jij interessant vindt. Zet iets nieuws op. En laat zien wat je te bieden hebt. Wie moed heeft, mag een hoop. Zo worden wij én jij alleen maar beter.

We behandelen de complexe zaken die je bij een groot kantoor mag verwachten, maar houden het graag persoonlijk. Dat betekent veel contact met cliënten en nauw samenwerken met je collega’s. We betrekken je bij grote dossiers, ook als je nog niet veel ervaring hebt. Hiërarchie past ons niet. Als het even kan luisteren we liever naar elkaar.

http://www.vandiepen.com/

Kom stage bij ons lopen!

Is het einde van je studie Nederlands (burgerlijk) recht in zicht en ben je nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Als student-stagiair(e) bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse praktijk van verschillende advocaten.

Nieuwsgierig geworden? Dan spreken we je graag tijdens onze workshop onderhandelen, op de banenmarkt of op de Individuele Gesprekkendag. Voor meer informatie over de student-stage kun je ook terecht op onze website www.werkenbijvandiepen.com of neem contact op met Wouter de Vries (w.devries@vandiepen.com). 

Spoorwegmuseum