Wijn & Stael Advocaten

Over Wijn & Stael Advocaten

Excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken: dat is waar Wijn & Stael Advocaten voor staat. Onze advocaten staan cliënten bij op cruciale momenten in hun bestaan. We maken het verschil door onze strategische aanpak, brede juridische expertise en oprechte persoonlijke betrokkenheid.

Wij zijn een ambitieus, maatschappelijk betrokken kantoor, gevestigd in hartje Utrecht. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht en M&A, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en kwaliteit. We gaan voor de belangen van onze cliënten en bieden hen heldere en aansprekende oplossingen. Onze verbondenheid met onze cliënten en elkaar geeft voldoening, energie en plezier. Verantwoordelijkheid nemen en onszelf ontwikkelen, is vanzelfsprekend.

Mogelijkheden binnen Wijn & Stael
Wij bieden studenten verschillende mogelijkheden. Wil jij ervaring opdoen, starten als jonge advocaat?

Kijk dan op onze website naar de mogelijkheden voor:

- Advocaat- en studentstages
- Juridisch medewerker
- Oproepkracht

Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Informeer dan naar een studentenstage van zes weken of kijk voor meer informatie op: https://www.wijnenstael.nl/werken-bij.

 

Spoorwegmuseum