Wat is de Individuele Gesprekkendag?

Individuele Gesprekkendag

Datum: Vrijdag 22 maart 2024
Locatie: Het Spoorwegmuseum, Utrecht


De inschrijvingen sluiten op zondag 17 maart om 17:00 uur.

Heb jij interesse in bepaalde kantoren, bedrijven en instanties of heeft een kantoor jouw aandacht getrokken tijdens de Utrechtse Bedrijvendag? Dan is de Individuele Gesprekkendag iets voor jou! Deze dag is een unieke kans op een-op-een gesprekken met meerdere kantoren, bedrijven en instanties naar jouw interesse.

Het evenement bestaat uit zeven gespreksrondes van 20 minuten. De een-op-een gesprekken bieden de ideale gelegenheid om al je vragen te stellen aan de kantoren. Het doel van de gesprekken is dat jij de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met de kantoren die je interessant vindt. Wanneer je in de eindfase van je studie zit, is deze dag voor jou extra interessant. Je kunt niet alleen extra informatie krijgen over het kantoor, stageplekken en startersfuncties, de individuele gesprekken bieden ook de mogelijkheid om je sollicitatievaardigheden te trainen en het contact tussen studenten en potentiële werkgevers te intensiveren. De selectie voor de Individuele Gesprekkendag zal plaatsvinden op basis van jouw geanonimiseerde CV en jouw persoonlijke voorkeur voor bepaalde kantoren of instellingen.

Benieuwd welke kantoren, bedrijven en instanties deelnemen aan de Individuele Gesprekkendag 2024? Klik HIER om de deelnemende bedrijven te bekijken.

In de bedrijvenbundel vind je een overzicht van de rechtsgebieden van de deelnemende kantoren, bedrijven en instanties. Klik HIER om de bedrijvenbundel te bekijken. 

Spoorwegmuseum